петък, 17 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3687 прочитания

    Летим до Ню Йорк през Атина на цени от 617 евро

    Над 300 000 души пътуват от Балканите до САЩ ежегодно
    18 декември 2017, 13:54 a+ a- a

    Авиокомпания Emirates ще предлага целогодишно ежедневни полети от София до Ню Йорк през Атина. Това се случва благодарение на постигнато специално споразумение за местния пазар, чрез което на българските граждани се предоставят повече възможности за презокеански пътувания, съобщават от компанията.

    Новите оферти ще предоставят на пътуващите от България до Нюарк Либърти през  международното летище „Елефтерис Венизелос“ в Атина, възможност да се възползват от промоционалните условия на Emirates. Всеки, който планира пътуване до Ню Йорк до 26 юни 2018 г., има шанс до 15 януари да си запази билет от 617 евро за икономична класа с включени всички такси. 

    Специалната оферта бе обявена от представители на Emirates на търговско събитие в София, което авиокомпанията организира съвместно с Международно летище Атина. Целта на форума бе да се представят възможностите за пътуване от Атина до Нюарк пред туроператори от България и Балканския регион, включително Албания, Румъния и Сърбия.

    По данни на Международното летище Атина общият трафик до и през държавите от Балканския полуостров с редовните полети от САЩ надхвърля 300 000 души годишно. Освен това значителен брой пътници летят до Ню Йорк с прекачване на други европейски летища или през Истанбул. Това поражда големия интерес към Атина като алтернатива. 

    „Emirates успешно запълва нуждите в условия на повишено търсене и така поема водеща роля в региона. Имаме удоволствието да представим маршрута на Emirates Атина-Нюярк тук, в България, и да дадем възможност на пътниците да се насладят на уникалното преживяване на борда на Emirates“ – заяви Рийма Ал Марзуки, регионален мениджър в Emirates за Гърция и Албания.

    „С представянето на нашата програма TAG Athens в сътрудничество с нашите ключови партньори – Emirates и Aegean, пред туристическите агенции в България ние демонстрираме възможностите за развитието на свързаността на Атина и нейното превръщане в трансферен център. Бихме искали искрено да благодарим на нашите партньори за това съвместно усилие и да поканим пътниците от България да се запознаят с продуктите на Международно летище Атина и с възможността да пътуват с Emirates целогодишно до Ню Йорк през Атина" – каза Йоана Пападополу, директор Комуникации и маркетинг в Международно летище Атина. 

    Отляво на дясно Митко Митов, генерален директор, Concorde International ltd – GSA на авиокомпания Emirates за България, Димитриос Джелепис, мениджър Продажби, Emirates, и Йоана Пападополу, директор Комуникации и маркетинг на международно летище Атина
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 16 часа
    Siemens продава компанията си Innomotics на KPS Capital Partners
    Сделката е за 3,5 милиарда евро
    преди 17 часа
    Инвестират 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции в страната
    С други 49,6 млн. лв. ще бъде подпомогната зарядната инфраструктура в пристанищата
    преди 17 часа
    ЕС засилва регулациите за Airbnb и конкурентите й
    Онлайн платформите ще трябва да предоставят на властите данни за броя на нощувките и броя на гостите веднъж месечно
    преди 17 часа
    514 български фирми кандидатстваха за разработване на иновации
    Общият размер на безвъзмездното финансиране е 127 млн. лв.
    преди 19 часа
    Google отпуска 1 млн. долара за докторантски стипендии в INSAIT
    Младите учени ще могат да работят в България с научни ръководители от INSAIT и Google Research по най-горещите теми в AI в момента