събота, 11 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    935 прочитания

    Firmao предлага продуктите си на българския пазар

    Полската компания разработва CRM/ERP софтуер за управление на малки и средни компании
    22 август 2023, 14:03 a+ a- a

    Изображение: Firmao

    Полската компания Firmao, производител на CRM/ERP софтуер, който се използва за управление на малки и средни фирми, вече предлага продуктите си в България. Според доклада на BUZZcenter от 2022 г. в момента Firmao е най-популярната полска CRM система сред B2B компаниите.

    Firmao е създадена през 2009 г. в Лодз, Полша. Компанията има 50 служители в централата си в Полша, като предлага продуктите си в 5 държави: Йордания, Индия, Украйна, Република Северна Македония, отскоро и у нас.

    Към момента Firmao няма офис в България но предлага своите продукти на българския малък и среден бизнес. Продуктите на компанията могат да бъдат намерени на сайта ѝ, а съпортът е отдалечен.

    Какво предлага Firmao?
    Firmao е полски софтуер, разработен през 2010 г. За разлика от своите конкуренти Firmao е всеобхватен инструмент, предлагащ функции, които помагат за управлението на всички отдели на компанията - от маркетинга до следпродажбеното обслужване - накратко, това са много инструменти в едно удобно приложение. Firmao е създаден в помощ на малки и средни фирми, занимаващи се с производство, услуги и продажби. Пазарното проучване, проведено от Buzzcenter, потвърждава, че Firmao в момента е най-популярната полска облачна CRM/ERP система.

    Ето някои от най-важните функции на Firmao:
    • Софтуерът позволява да автоматизирате и организирате процеса на продажби;
    • Лесно и бързо издаване на документи, като фактури, оферти, поръчки;
    • Позволява маркиране на фактурите като платени в реално време, процесът може да бъде подобрен и чрез лесна автоматизация (напр. напомняния за фактури, които не са платени навреме, или периодично изпращане на фактури);
    • С отчитането на работното време и възможността за възлагане на задачи работата на служителите може да се управлява много лесно;
    • Като програма от типа „всичко в едно“ Firmao улеснява и работата със склада и благодарение на по-голямата си гъвкавост може да бъде адаптирана към специфичните нужди на компанията, за разлика от конкурентите си.

    Важен елемент на CRM системата е управлението на процеса на продажби. Продуктът предлага и мобилно приложение за управление. Firmao може да предложи над от 1000 интеграции от основни, като календар или електронна пощенска кутия, както и по-обширни. Има опция за интеграция чрез системата Zapier, която позволява Firmao да бъде свързана с неограничен брой програми. Поради тази причина Firmao се разширява от 1000 до 5000 интеграции. Освен това през 2023 г. Firmao е наградена като една от най-добрите интеграции в системата Zapier.

    Компанията предлага поддръжка по телефона от 8:00 до 17:00 ч. (централноевропейско време) и по имейл 24 часа/365 часа на полски, английски и украински език. Налична е и възможност да се поиска онлайн представяне на системата. Firmao предлага 14-дневен тестов период, в който потребителите могат да се запознаят подробно със системата.

    Към момента компанията няма офис у нас, но планира да отвори такъв, ако клиентската база се разрасне, съобщиха от Firmao за Economy.bg. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    Вече работи първата за България и региона водородна зарядна станция
    В рамките на минути могат да бъдат заредени леки, лекотоварни и товарни автомобили
    преди 1 ден
    Официалният правописен речник на българския език вече е наличен онлайн
    Той е първият продукт на Български езикови ресурси онлайн или БЕРОН
    преди 1 ден
    Интегрирана концепция на ТИЗ има шансовете да реализира милиардна инвестиция в България
    В концепцията за интегрирани териториални инвестиции участват общините Пловдив, Куклен, Марица и Раковски
    преди 1 ден
    Търговски вериги поискаха от президента вето върху тавана за надценката на хляба
    Ограничаването на свободното ценообразуване ще доведе до изкривяване на конкуренцията, от което ще пострада крайният потребител, отбелязват от СМТ
    преди 1 ден
    Българската "Пластхим-Т" придоби 100% от италианската Manucor
    Сделката се финансира със заем от „Уникредит Булбанк“ и ОББ