понеделник, 14 октомври 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  778 прочитания

  Българската компания Pontica Solutions взе 3 награди от International Business Awards

  2 години след спечелването на „Стартъп на годината“, компанията получи сребро в категория „Екип на годината“ и бронз в „Компания на годината“
  25 септември 2019, 15:09 a+ a- a

  Българската BPO и ITO компания Pontica Solutions получи три награди в тазгодишното 16-то издание на международния конкурс International Business Awards®, съобщиха оттам.

  Само 2 години след спечелването на „Стартъп на годината“, компанията беше отличена със сребро в категория „Екип на годината“ и бронз в „Компания на годината“. Pontica беше обявена и за международен фаворит на публиката в категорията „Бизнес услуги“ чрез вот от цял свят. Това я прави единствената българска компания, получила 3 награди в това издание. 

  The International Business Awards са едни от най-престижните международни бизнес награди. В състава на журито бяха над 250 лидери и предприемачи от цял свят, които в продължение на три месеца прегледаха рекордните за изданието 4000 кандидатури от 74 държави. 

  Увеличаване на портфолиото от клиенти, довело до наемането на второ офис пространство с капацитет от 150 души, увеличаването на хората в компанията над 10 пъти и измерването на 92% ангажираност сред тях са сред основните постижения, оценени от журито. Ето и час от коментарите:

  „Основателите на Pontica доказват, че са завършен екип и притежават правилните качества, за да постигнат успех заедно!”

  „Забележителен растеж за такъв пренаситен BPO пазар – правилният подход може да свърши чудеса!“

  „Това е една вдъхновяваща история за бизнес успех! Продължавайте в същия дух!“  

  Българската компания събра най-много гласове и в онлайн гласуване на публиката и спечели People’s Choice Stevie Award for Favorite Companies в категорията „Бизнес услуги”, съревновавайки се с над 30 организации от 4 континента и пазари като Австралия, Виетнам, САЩ и Канада.

  „Мисията ни от ден 1 беше да създадем компания, която поставя в основата си хората. За нас е огромна гордост, че две години след спечелването на „Стартъп на годината”, сме оценени от международни професионалисти, не само с 2 бизнес награди, но и с трета, която затвърждава ценностите ни – наградата на публиката”, коменитра Иван Георгиев, съосновател на Pontica Solutions. 

  По-рано тази година, Pontica беше включена и в Оnes to watch list на European Business Awards - списък за най-бързоразвиващите се компании в страната и Европа.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  11 октомври 2019, 16:02
  Туск: Има лъч надежда за споразумение за Брекзит
  Разговорите продължават, подчерта председателят на Европейския съвет
  11 октомври 2019, 11:34
  Борисов откри нов участък от АМ "Хемус"
  Бъдещето на Северна България е свързано със строителството на автомагистралата и осигуряването на бърза и безопасна пътна комуникация между София и Варна, подчерта премиерът
  11 октомври 2019, 10:49
  ЕС предупреди, че"враждебни" държави представляват риск за 5G мрежите
  За най-опасни се смятат държави, които не са членки на ЕС, или субекти, ползващи се с държавна подкрепа. При тях вероятността да атакуват 5G мрежи е най-голяма, се посочва в доклад на ЕС
  11 октомври 2019, 09:57
  Евродепутатите призоваха за по-строги мерки срещу руската дезинформация
  ЕП поиска и законодателство за предотвратяване на хибридните заплахи