петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1442 прочитания

    Amadeus Sofia е отличена като Top Employer 2023 за България

    Amadeus IT Group е отличена и като Top Employer в Европа от Top Employers Institute
    06 февруари 2023, 14:16 a+ a- a

    Снимка: Amadeus Sofia

    Amadeus Sofia е отличена като Top Employer за България от Top Employers Institute, независима глобална организация, която анализира най-добрите практики в управлението на човешките ресурси. Само дванадесет компании са сертифицирани в България, а Amadeus Sofia е една от двете технологични компании, получили това отличие. Amadeus IT Group, към която принадлежи Amadeus Sofia, е отличена и като Top Employer в Европа.

    Amadeus Sofia е един от ключовите центрове за изследователска и развойна дейност на Amadeus IT Group. В него работят над 300 специалисти, които използват различни технологии и инструменти – C++, Python, PHP, Java, Oracle, MongoDB, JavaScript, PHP, Angular, HTML, CSS, .NET и др. 

    „Управленският екип на Amadeus Sofia положи големи усилия, за да постигне бърз и значителен растеж на много динамичен пазар на труда, какъвто е този в България. Едновременно с това успя да изгради стабилен и разрастващ се екип от експерти в условията на глобална пандемия. Усилията ни дадоха резултат. Нашите таланти не просто останаха с нас, но и с тяхната препоръка успяхме да привлечем много нови колеги. Гордеем се, че служителите ни се чувстват доволни, оценени и вдъхновени“, сподели Елена Тодорова, мениджър „Човешки ресурси“ в Amadeus Sofia. 

    Дейвид Плинк, изпълнителен директор на Top Employers Institute, сподели: „Предизвикателното време, в което живеем, изважда на преден план най-доброто от хората и организациите. И тази година станахме свидетели на изключително представяне от страна на сертифицираните топ работодалите. Те винаги са показвали, че се грижат за развитието и благосъстоянието на своите служители. По този начин всички заедно обогатяват пазара на труда.” 

    Top Employers Institute сертифицира компании на базата на задълбочено проучване на най-добрите практики в областта на човешките ресурси. Анализът обхваща 20 области, сред които стратегия за управление на хора, работна среда, привличане на таланти, обучение и развитие, благосъстояние и др.   

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на Amadeus Sofia Labs Ltd. в JOBS.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 час
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години
    преди 2 часа
    45 преподаватели от България, Словения и Сърбия станаха част от първата международна мрежа от STEAM начални учители
    Издателство „Клет България“ е водещ координатор по проекта, чиято задача е въвеждането на STEM/STEAM обучението от 1. до 4. клас
    преди 2 часа
    Проучване: 77% от компаниите у нас предлагат хибриден модел на работа
    С 10% са нараснали възнагражденията през 2023, за тази година ръстът е от 7%, сочи проучване на Mercer Marsh Benefits
    преди 3 часа
    Окончателно: Либерализацията на пазара на ток за бита беше отложена с 1 година
    НС прие на второ четене промени в Закона за енергетиката
    преди 4 часа
    Спад в броя на сделките с имоти у нас
    Средните цени на жилищата задържат нивата си през първото тримесечие на 2024, отчитат от Arco Real Estate