четвъртък, 30 март 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  758 прочитания

  Amadeus Sofia е отличена като Top Employer 2023 за България

  Amadeus IT Group е отличена и като Top Employer в Европа от Top Employers Institute
  06 февруари 2023, 14:16 a+ a- a

  Снимка: Amadeus Sofia

  Amadeus Sofia е отличена като Top Employer за България от Top Employers Institute, независима глобална организация, която анализира най-добрите практики в управлението на човешките ресурси. Само дванадесет компании са сертифицирани в България, а Amadeus Sofia е една от двете технологични компании, получили това отличие. Amadeus IT Group, към която принадлежи Amadeus Sofia, е отличена и като Top Employer в Европа.

  Amadeus Sofia е един от ключовите центрове за изследователска и развойна дейност на Amadeus IT Group. В него работят над 300 специалисти, които използват различни технологии и инструменти – C++, Python, PHP, Java, Oracle, MongoDB, JavaScript, PHP, Angular, HTML, CSS, .NET и др. 

  „Управленският екип на Amadeus Sofia положи големи усилия, за да постигне бърз и значителен растеж на много динамичен пазар на труда, какъвто е този в България. Едновременно с това успя да изгради стабилен и разрастващ се екип от експерти в условията на глобална пандемия. Усилията ни дадоха резултат. Нашите таланти не просто останаха с нас, но и с тяхната препоръка успяхме да привлечем много нови колеги. Гордеем се, че служителите ни се чувстват доволни, оценени и вдъхновени“, сподели Елена Тодорова, мениджър „Човешки ресурси“ в Amadeus Sofia. 

  Дейвид Плинк, изпълнителен директор на Top Employers Institute, сподели: „Предизвикателното време, в което живеем, изважда на преден план най-доброто от хората и организациите. И тази година станахме свидетели на изключително представяне от страна на сертифицираните топ работодалите. Те винаги са показвали, че се грижат за развитието и благосъстоянието на своите служители. По този начин всички заедно обогатяват пазара на труда.” 

  Top Employers Institute сертифицира компании на базата на задълбочено проучване на най-добрите практики в областта на човешките ресурси. Анализът обхваща 20 области, сред които стратегия за управление на хора, работна среда, привличане на таланти, обучение и развитие, благосъстояние и др.   

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Amadeus Sofia Labs Ltd. в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  преди 9 часа
  Дават ваучери за обучения за придобиване на цифрови учения
  Стойността на ваучерите ще зависи от вида и продължителността на курсовете
  преди 10 часа
  ЕК ще подобрява бизнес средата в ЕС с по-малко бюрокрация
  Очаква се годишно да бъдат спестени около 437 милиона евро административна тежест
  преди 11 часа
  преди 13 часа
  Everty придобива Sofia Office Center
  Това е петата инвестиционна сделка на Everty в България
  преди 14 часа
  Доклад: Изкуственият интелект може да измести 300 млн. души от работата им
  Вижте за кои професии има най-голям риск според проучването на Goldman Sachs