събота, 11 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1475 прочитания

    Българската Serpact – втората най-добра малка SEO агенция в света

    Компанията беше отличена на наградите Global Search Awards
    01 август 2023, 14:34 a+ a- a

    Изображения: Serpact

    Агенция Serpact беше избрана за втората най-добра малка SEO агенция в света по време на наградите Global Search Awards. Журито оцени цялостната дейност на компанията, постигнатите успехи при работата с клиенти, както и управлението на екипите и изградените процеси в тях. Акцент беше поставен върху благоприятната и перспективна среда, която Serpact създава за служителите си.

    Serpact е SEO агенция в България и Европа, фокусирана върху SERP (Search Engine Result Page) оптимизация, с което помага на малки и големи бизнеси от различни сфери да подобрят своята видимост в уеб търсачките като “Google”, “Yandex”, “Bing” и други. За 7-те години от създаването си успява да реализира успешно над 2500 SEO проекта, 750+ content marketing стратегии и 1200+ технически задания. Има над 80 международни сертификата и 14 международни награди. Сред клиентите ѝ са bTV, Tavex, 24 часа, Банка ДСК. Към момента екипът на агенцията наброява 22 професионалисти от различни градове в страната и чужбина. Serpact е със седалище в Свиленград, но разполага с офиси в Пловдив и Варна.

    Това е втори приз за Serpact от престижния международен конкурс, но за първи път компанията получава отличието в категория “Best Global Small SEO Agency”.

    Global Search Awards отличава постиженията на професионалисти в три направления на дигиталния маркетинг и рекламата - SEO, PPC и Content Marketing. Българската агенция се нареди на второ място, пред конкуренти от шест държави.

    „Тази награда показва, че услугите и продуктите на българските компании са на световно ниво. Призът е признание не само за професионалистите от Serpact, но и за всички SEO колеги, както и за всички CEO колеги у нас“, коментира Никола Минков, главен изпълнителен диpeĸтop нa Serpact. „Въпреки че имаме над 2500 успешни SEO проекта и 14 международни отличия, предстои да разгърнем още повече потенциала си.“

    Екипът на Serpact

    За агенцията от Свиленград едни от най-значимите международни награди са за успешни кампании за български клиенти. 

    „Със Serpact работим вече 2 години, за които те успяха да увеличат трафика към сайта ни над 6 пъти. Така продажбите също нараснаха значително и ни позволиха да инвестираме още повече в SEO - за още по-добри резултати“, споделя Владислав Георгиев, съосновател на хостинг компаниите ScalaHosting и NS1. Именно за работата си с тях Serpact получава призове от Vega Awards и WE-Awards.

    Пълният списък на победителите в различните категории е достъпен на уебсайта на Global Search Awards.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    Вече работи първата за България и региона водородна зарядна станция
    В рамките на минути могат да бъдат заредени леки, лекотоварни и товарни автомобили
    преди 1 ден
    Официалният правописен речник на българския език вече е наличен онлайн
    Той е първият продукт на Български езикови ресурси онлайн или БЕРОН
    преди 1 ден
    Интегрирана концепция на ТИЗ има шансовете да реализира милиардна инвестиция в България
    В концепцията за интегрирани териториални инвестиции участват общините Пловдив, Куклен, Марица и Раковски
    преди 1 ден
    Търговски вериги поискаха от президента вето върху тавана за надценката на хляба
    Ограничаването на свободното ценообразуване ще доведе до изкривяване на конкуренцията, от което ще пострада крайният потребител, отбелязват от СМТ
    преди 1 ден
    Българската "Пластхим-Т" придоби 100% от италианската Manucor
    Сделката се финансира със заем от „Уникредит Булбанк“ и ОББ