събота, 25 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  989 прочитания

  Бош Инженеринг Център София с трето издание на програмата за обучение на софтуерни инженери

  До момента в рамките на академията са подготвени над 50 младежи, които създават разработки за бъдещето на мобилността
  15 септември 2023, 16:30 a+ a- a

  След изключително успешни две издания стартира записването за Bosch ECS Career Camp Vol.3 – третата безплатна инженерна академия на Бош Инженеринг Център София. Програмата й съчетава придобиването на знания и приложни технически умения за работа по проекти за цялостни решения, свързани с мобилността. Тя дава възможност за бързо натрупване на теоретичен и практически опит за работа с продукти като системи за автономно шофиране, инструментални клъстъри, интелигентни дисплеи, централни компютри за автомобили, електрически велосипеди, камери и Computer vision, системи за автоматизирано паркиране, проекти за дигитализация и други.

  Bosch ECS Career Camp е подходящ за младежи, които се стремят към успешен старт на своята кариера в разработването на най-съвременните софтуерни технологии за мобилността. Програмата е отворена и за любопитни и креативни хора, които искат да открият нови кариерни възможности и да придобият знания в сферата на автомобилните софтуерни технологии, както и за студенти, завършващи или изучаващи информатика, компютърни науки или софтуерно инженерство.

  Академията предлага на одобрените кандидати възможност да се потопят във вълнуващия свят на автоматизираното шофиране, свързаността, електрическата мобилност и изкуствения интелект. Тя превежда своите участници стъпка по стъпка и през фазите и процесите на разработването и тестването на софтуер за автомобили.

  Кандидатстването за третото издание на Bosch ECS Career Camp продължава до 17 ноември 2023, а обучителните програми за всички одобрени кандидати започват през януари 2024. Учебният процес включва занимания онлайн по 2 часа дневно. Част от практическите занятия и неформални срещи, които се организират за участниците, може да се проведат на живо в новия модерен офис на Центъра.

  Курсовете за обучение в Bosch ECS Career Camp Vol.3 са структурирани в четири направления: C++ Application Programming for Automotive; Embedded C Programming for Automotive; Testing for Automotive и Systems and Requirements Engineering.

  Успешно завършилите Bosch ECS Career Camp получават възможността да станат част от екипа на Бош Инженеринг Център София.

  За 2 години от откриването на инженерната академия в нея са получили знания и умения над 50 млади таланти, пред които се отвориха врати и за успешен старт и кариера в автомобилния софтуер. Над 15 доказани професионалисти от Центъра подготвят младите специалисти и им предават своите знания и опит.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Eldrive започва да изгражда собствени зарядни паркове за електромобили
  Освен зарядните станции в парковете ще има кафенета и магазини
  преди 2 дни
  „Смарт Органик“ вече се търгува на основния базар на БФБ
  Тя е първата компания, преминала от малкия пазар beam на основния Standard на Борсата
  преди 2 дни
  JYSK открива още 2 нови магазина у нас
  От началото на 2024 до сега бяха открити обекти в Елин Пелин, Равда и Асеновград
  преди 2 дни
  Инфлацията във Великобритания с по-малък от очакваното спад
  През април показателят е с почти 1% по-нисък спрямо март
  22 май 2024, 13:06
  Пазарът на индустриални площи в София навлиза в нова фаза
  Пазарът на производствени и складови площи в София забавя темпото си в началото на годината, а наемните нива се стабилизират за първи път от края на 2021, сочи нов доклад на Cushman&Wakefield Forton