понеделник, 10 май 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  470 прочитания

  Air France възобнови полетите до София

  Полетите от и до летище „Шарл дьо Гол“ ще бъдат три пъти седмично
  31 март 2021, 16:30 a+ a- a

  От 28 март френската авиокомпания Air France рестартира регулярната връзка Париж – София. Полетите от и до летище „Шарл дьо Гол“ ще бъдат три пъти седмично - сряда, петък и неделя, като се планира постепенно увеличаване на честотата до ежедневен полет от началото на месец юли.

  Разписанието на полета от Париж е с тръгване в 13:10 ч. и кацане в София в 16:55 ч., а от София към Париж излита в 17:40 ч. и пристига в 19:40 ч. Самолетите, опериращи по маршрута ще бъдат Airbus А319 и А320.

  От авиокомпанията препоръчват точния график винаги да се проверява на уебсайта, тъй като може да търпи промени.

  Още от самото начало на здравната криза свързана с Covid-19, френският превозвач въведе системата Air France Protect, която включва изключителни мерки за сигурно и безопасно пътуване. Системата гарантира здравето и спокойствието на пътниците, като прилага най-строгите здравни мерки на всеки етап от пътуването и едновременно предлага 100% гъвкавост при издаване на билети и застрахователно покритие за пандемия.

  До 31 декември 2021 всички клиенти на компанията могат безплатно да променят резервацията си, да възстановят сумата платена за самолетните си билети, независимо от причината. Условията предвиждат и получаване на ваучер в замяна, който по-късно да се използва при променя на плановете за пътуване. В случай на отменен полет платената сума за самолетни билети се връща на клиентите в целия си размер.

  В контекста на глобална здравна криза Air France поставя здравето и безопасността на клиентите и персонала в основата на своите приоритети. Развитието на ситуацията се проследява ежедневно, в реално време с цел предлагане и взимане на най-гъвкавите решения.

  Програмата за лоялност на Air France и KLM - Flying Blue също е адаптирана към настоящата ситуация. От началото на Covid кризата и в зависимост от различните ограничения, налагащи промяна в пътуванията, Flying Blue прилага изключителни търговски условия, които запазват предимствата на членовете. Сред тях се отличава подновяването на две ключови мерки за пътуващите, които са част от Flying Blue, в периода на квалификация – между март и декември 2021 г.: • Поддържане на досегашния статус • Запазване на квалифициращите статуса точки (XP) в края на гарантирания период на квалификация, поне равен на придобития в началото на периода.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 минути
  преди 37 минути
  Русе и ТИЗ създават нов индустриален парк край Дунав
  Новата индустриална зона ще бъде наречена на река Дунав и ще разполага с административен център
  преди 55 минути
  От 1 юни България се включва към "зелния сертификат" на ЕС
  На 14 май предстои приемателно тестване
  преди 1 час
  Проучване: Българите на възраст между 40 и 50 г. са по-склонни да се обучават за нова професия
  Почти 80 000 българи са преминали през курсове за квалификация и преквалификация през миналата година
  преди 1 час
  241 са новите случаи на коронавирус у нас
  Положителни са малко над 4% от изследваните
  07 май 2021, 16:18
  Великобритания съветва хората под 40 години да не се ваксинират с AstraZeneca
  По-рано това се отнасяше само за хората под 30 години