събота, 11 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3304 прочитания

    Хотел ibis Styles отваря врати в Златни пясъци

    Откриването е планирано за май 2021
    01 април 2021, 13:27 a+ a- a

    Accor продължава да укрепва и разширява портфолиото си в Югоизточна Европа. Групата сключи франчайз споразумение с "Валдемоса" за ребрандиране на съществуващия и наскоро реновиран хотел Roomer Hotel Golden Sands в курорта Златни пясъци, който ще бъде отворен под името ibis Styles през май 2021.

    „Югоизточна Европа е един от важните пазари за Accor, като ни предстои откриването на още много хотели и различни брандове през следващите години. Щастливи сме да си партнираме с "Валдемоза" и с радост ще представим ibis Styles на българското Черноморие, в Златни пясъци, курорт, обичан от много български и чуждестранни туристи. Тази марка е известна по целия свят с това, че предоставя незабравими преживявания, благодарение на уникалните лайтмотиви и дизайн. Вече имаме над 550 хотела по света под бранда ibis Styles, като всеки от тях изненадва с привлекателен и първокласен дизайн, вдъхновен от уникална тема, разказана в интериора на целия хотел. Скоро гостите в Златни пясъци ще се насладят на това, когато бъде отворен ibis Styles Golden Sands Roomer Hotel“, каза Каталина Росу, директор по развитието на Accor за Румъния, България, Република Молдова и Чехия.

    „Златни пясъци и българското Черноморие са много популярна туристическа дестинация, привличаща голям брой посетители от Румъния, Украйна, Полша, Германия и Великобритания. Само през 2019 курортът е разполагал с повече от 700 000 места за настаняване на туристи. Вярваме, че благодарение на сътрудничеството ни с Accor, въпреки настоящата ситуация на пазара, повече хора ще могат да открият истинската красота на крайбрежието и да прекарат перфектни почивни дни в хотел ibis Styles Golden Sands Roomer Hotel“, коментира Томаш Краев, управител на "Валдемоса".

    Хотел ibis Styles, който скоро ще отвори врати в Златни пясъци, ще разполага с 90 стаи, ресторант с външна тераса, предлагащ местни и международни специалитети, и външен басейн, заобиколен от зеленина.

    Хотелът се намира в близост до главната алея на курорта и е само на 100 метра от централната част на Златни пясъци. Откриването е планирано за май 2021.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 13 часа
    Вече работи първата за България и региона водородна зарядна станция
    В рамките на минути могат да бъдат заредени леки, лекотоварни и товарни автомобили
    преди 16 часа
    Официалният правописен речник на българския език вече е наличен онлайн
    Той е първият продукт на Български езикови ресурси онлайн или БЕРОН
    преди 16 часа
    Интегрирана концепция на ТИЗ има шансовете да реализира милиардна инвестиция в България
    В концепцията за интегрирани териториални инвестиции участват общините Пловдив, Куклен, Марица и Раковски
    преди 19 часа
    Търговски вериги поискаха от президента вето върху тавана за надценката на хляба
    Ограничаването на свободното ценообразуване ще доведе до изкривяване на конкуренцията, от което ще пострада крайният потребител, отбелязват от СМТ
    преди 20 часа
    Българската "Пластхим-Т" придоби 100% от италианската Manucor
    Сделката се финансира със заем от „Уникредит Булбанк“ и ОББ