събота, 13 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2045 прочитания

  Корнелия Павлова е новият People and Culture Manager на DSS

  Корнелия има 15 години опит в различни сфери на управлението на човешки ресурси в големи и малки технологични компании
  07 юли 2023, 09:34 a+ a- a

  Корнелия Павлова - People and Culture Manager на DSS. Снимка: DSS

  Корнелия Павлова се присъединява към Digital and Software Solutions (DSS) като People and Culture Manager. На тази позиция тя ще отговаря за развитието и поддържането на организационната култура в DSS, както и за грижата за хората във всички професионални аспекти. Заедно с екипа Корнелия ще участва в създаването на ключови стратегии за привличане, ангажиране и растеж на служителите и изграждане на позитивна среда за постигане на най-добри резултати.

  Корнелия започва своя професионален път в областта на човешките ресурси още като студент, когато се присъединява към екипа на AIMS Human Capital - водеща компания за подбор на ръководни кадри и други консултантски услуги. След 3 динамични години в този бизнес Корнелия става част от отдела за подбор на HP в един от най-динамичните етапи на растеж на компанията. Там тя отговаря за ключови проекти и програми за подбор и в последствие поема регионални и глобални роли. Професионалният ѝ път преминава през телекомуникационната компания Теленор (впоследствие Yettel), в която ръководи екипа, който се занимава с подбора на кадри в България. Последната ѝ роля е като HR Manager в тукашния офис на българо-норвежката софтуерна компания Documaster, където Корнелия допринася за разширяването на специализираните ИТ екипи и успешното  управлението на човешките ресурси. 

  Digital and Software Solutions, създадена през 2017 г. в България, се занимава със софтуерно разработване, предоставяне на консултантски услуги за бизнеса в различни ИТ области, доставка и поддръжка на хардуер и ИТ аутсорсинг на екипи или отделни експерти. Компанията разработва уеб платформи и десктоп приложения, предоставя готови системи за дигитализация и автоматизация в големи организации, доставя решения за KYC с оптично разпознаване (OCR) на лични документи и внедрява и поддържа ServiceNow платформата и модули към нея. От създаването си досега DSS е предпочитано място за работа и професионално развитие на над 55 професионалисти. 

  „С присъединяването на Корнелия бихме искали да продължим усилията си за създаване на благоприятна работна среда, в която хората работят с удоволствие, чувстват се удовлетворени от постигнатите резултати и, не на последно място, се забавляват. Вярваме, че съвместната ни работа с Корнелия  ще внесе свеж фокус и нови приоритети във всички аспекти на служителското изживяване, като подпомогне растежа ни като организация и професионалисти!“- сподели Пламен Наков - Управляващ Директор на DSS.  

   Вижте профила и актуалните позиции за работа на DIGITAL & SOFTWARE SOLUTIONS LTD в JOBS.bg

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  ЕК заплаши с по-големи глоби социалната мрежа „X“ на Мъск
  Според Брюксел платформата нарушава дигиталното право на ЕС
  преди 1 ден
  ЕК одобри държавна помощ от 142 млн. евро за българската енергетика
  Помощта ще бъде под формата на директни безвъзмездни средства за доставчици на природен газ
  преди 1 ден
  Ключово постижение за България: INSAIT със 17 приети статии на знаков форум за компютърно зрение
  За първи път от 34 години българска институция се нарежда наравно с едни от най-добрите университети в света на ECCV
  преди 1 ден
  ЕП гласува следващата седмица дали Фон дер Лайен остава начело на ЕК
  Ако бъде избрана, тя ще се върне на поста председател на Европейската комисия за следващите 5 години
  преди 2 дни
  Радев ще връчи втория мандат следващата седмица
  Президентът очаква от ПП-ДБ да кажат дали ще останат опозиция или ще опитат да съставят правителство