петък, 10 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    830 прочитания

    NEXT BASKET и euShipments.com с ключово партньорство за фулфилмънт и доставки

    Партньорството дава възможност на всички компании, ползващи платформата да се възползват от международната мрежа на euShipments.com
    03 юли 2023, 07:51 a+ a- a

    Снимка: euShipments.com

    NEXT BASKET – иновативната софтуерна платформа, която предлага 360-градусов бизнес модел за управление на онлайн бизнеси, сключи дългосрочен договор за фулфилмънт (складиране на продукти за онлайн доставки) с euShipments.com. Това ключово партньорство дава възможност на всички компании, ползващи платформата на NEXT BASKET да се възползват от международната мрежа на euShipments.com, като по този начин си гарантират бързи и сигурни доставки до над 27 държави в Европа.

    Благодарение на значителния опит на euShipments.com в обработката и доставката на пратки от електронна търговия, партньорите на NEXT BASKET ще могат да се съсредоточат изцяло върху своя онлайн бизнес. По този начин, те ще поверят управлението на поръчките и доставката до крайни клиенти в България и чужбина на професионалистите без да има нужда да създават вътрешнофирмен логистичен отдел.

    Понастоящем euShipments.com разполага със складове в 12 държави в Европа, с унифициран оперативен и софтуерен модел на работа. В 4 от тях компанията оперира в собствени складове и със собствени екипи – България, Румъния, Унгария, Хърватия. Така eCommerce логистикът разполага с всички необходими ресурси за обработка на онлайн поръчки, независимо от дестинацията, до която трябва да бъдат доставени.

    Партньорството на NEXT BASKET и euShipments.com ще улесни онлайн търговците максимално, създавайки всички предпоставки за бърз и безпроблемен растеж на европейските пазари, като им гарантира сигурна и навременна доставка до крайните потребители.

    „Решихме да установим подобно партньорство с една единствена цел – всички потребители на платформата на NEXT BASKET да имат достъп до по-голям кръг от специализирани услуги. Пример за такава специализация е euShipments.com, компания, която над 10 години осъществява сигурни доставки до България и Европа. Нашето партньорство ще осигури на онлайн търговците по-висока конкурентоспособност при развитието им на нови международни пазари.“ – коментира Борислав Малинов, основател на NEXT BASKET.

    „С това партньорство NEXT BASKET затваря цикъла от услуги и активности около един онлайн бизнес. От платформата за тестване на продуктите, през маркетинга до генериране на поръчките. След това се намесваме ние. Продаваната от клиентите на NEXT BASKET стока може да бъде в някой от нашите фулфилмънт складове, където приемаме поръчките, опаковаме пратките и след това се грижим за доставката до крайния клиент; но ние от euShipments можем да товарим пратките и от адресите на онлайн търговците - ако те сами се грижат за фулфилмънт активностите, и „инжектираме“ обемите им в нашата мрежа за eCommerce доставки.“ - споделя Ашхен Гарабедова, Фулфилмънт нетуърк мениджър в euShipments, която води реализирането на проекта и партньорството от тяхна страна.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 12 часа
    преди 13 часа
    Промишленото производство в Германия отбелязва спад
    Търсенето в производството също отслабва
    преди 14 часа
    Зa 13 гoдини Бългapия e ycвoилa 33 млрд. лeвa eвpoпeйcĸи cpeдcтвa
    Средствата са инвестирани в над 50 хиляди проекта в цялата страна
    преди 16 часа
    Пловдив изпревари София по строистелство на нови жилища
    1026 жилищни сгради са въведени в експлоатация през първото тримесечие на 2024, сочат данни на НСИ
    преди 18 часа
    ЕК иска информация от X за модерирането на съдържание
    Брюксел пита платформата за ефекта на генеративния изкуствен интелект върху изборите