сряда, 22 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  838 прочитания

  NEXT BASKET и euShipments.com с ключово партньорство за фулфилмънт и доставки

  Партньорството дава възможност на всички компании, ползващи платформата да се възползват от международната мрежа на euShipments.com
  03 юли 2023, 07:51 a+ a- a

  Снимка: euShipments.com

  NEXT BASKET – иновативната софтуерна платформа, която предлага 360-градусов бизнес модел за управление на онлайн бизнеси, сключи дългосрочен договор за фулфилмънт (складиране на продукти за онлайн доставки) с euShipments.com. Това ключово партньорство дава възможност на всички компании, ползващи платформата на NEXT BASKET да се възползват от международната мрежа на euShipments.com, като по този начин си гарантират бързи и сигурни доставки до над 27 държави в Европа.

  Благодарение на значителния опит на euShipments.com в обработката и доставката на пратки от електронна търговия, партньорите на NEXT BASKET ще могат да се съсредоточат изцяло върху своя онлайн бизнес. По този начин, те ще поверят управлението на поръчките и доставката до крайни клиенти в България и чужбина на професионалистите без да има нужда да създават вътрешнофирмен логистичен отдел.

  Понастоящем euShipments.com разполага със складове в 12 държави в Европа, с унифициран оперативен и софтуерен модел на работа. В 4 от тях компанията оперира в собствени складове и със собствени екипи – България, Румъния, Унгария, Хърватия. Така eCommerce логистикът разполага с всички необходими ресурси за обработка на онлайн поръчки, независимо от дестинацията, до която трябва да бъдат доставени.

  Партньорството на NEXT BASKET и euShipments.com ще улесни онлайн търговците максимално, създавайки всички предпоставки за бърз и безпроблемен растеж на европейските пазари, като им гарантира сигурна и навременна доставка до крайните потребители.

  „Решихме да установим подобно партньорство с една единствена цел – всички потребители на платформата на NEXT BASKET да имат достъп до по-голям кръг от специализирани услуги. Пример за такава специализация е euShipments.com, компания, която над 10 години осъществява сигурни доставки до България и Европа. Нашето партньорство ще осигури на онлайн търговците по-висока конкурентоспособност при развитието им на нови международни пазари.“ – коментира Борислав Малинов, основател на NEXT BASKET.

  „С това партньорство NEXT BASKET затваря цикъла от услуги и активности около един онлайн бизнес. От платформата за тестване на продуктите, през маркетинга до генериране на поръчките. След това се намесваме ние. Продаваната от клиентите на NEXT BASKET стока може да бъде в някой от нашите фулфилмънт складове, където приемаме поръчките, опаковаме пратките и след това се грижим за доставката до крайния клиент; но ние от euShipments можем да товарим пратките и от адресите на онлайн търговците - ако те сами се грижат за фулфилмънт активностите, и „инжектираме“ обемите им в нашата мрежа за eCommerce доставки.“ - споделя Ашхен Гарабедова, Фулфилмънт нетуърк мениджър в euShipments, която води реализирането на проекта и партньорството от тяхна страна.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 49 минути
  Пазарът на индустриални площи в София навлиза в нова фаза
  Пазарът на производствени и складови площи в София забавя темпото си в началото на годината, а наемните нива се стабилизират за първи път от края на 2021, сочи нов доклад на Cushman&Wakefield Forton
  преди 2 часа
  EY: България е сред малкото страни в ЕС с ръст на чуждите инвестиции през 2023
  У нас са реализирани 27 инвестиционни проекта, които са осигурили близо 2000 нови работни места миналата година, показва нов доклад
  преди 3 часа
  Ето кои са най-говоримите езици в Европа
  54% от българите говорят поне един чужд език, сочи ново проучване
  преди 4 часа
  БНБ: Не се наблюдава прегряване на ипотечния пазар в момента
  Централната банка обаче затяга правилата за отпускане на ипотечни заеми