неделя, 28 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    8017 прочитания

    Какви придобивки предлага Amusnet?

    Повече за пакета от придобивки и различните инициативи научете от Филип Батоев – Employer Branding Manager, и Наталия Петрова – Employee Experience Specialist в технологичната компания Amusnet
    05 февруари 2024, 15:31 a+ a- a

    Снимка: Филип Батоев – Employer Branding Manager и Наталия Петрова – Employee Experience Specialist в технологичната компания Amusnet

    В новата рубрика на Economy.bg „Придобивките в България“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване на благосъстоянието и качеството на живот на служителите.

    Какви придобивки предлага Amusnet, научете от Филип Батоев – Employer Branding Manager, и Наталия Петрова – Employee Experience Specialist в технологичната компания Amusnet.

    Какви социални придобивки включва пакетът, който предлага компанията?
    Филип: Хората, които работят в Amusnet са движещата сила, която ни превърна в предпочитан международен партньор в iGaming индустрията. Грижата за всички тях е наша мисия, по която работим не само ние, но и целия HR екип. Стараем се да предлагаме всеобхватен пакет от социални придобивки, съобразени с нуждите на всички служители.
    Изградили сме микс от преимущества, които са от ключово значение при привличането и задържането на талантите в Amusnet. Радваме се, че при нас всеки служител получава подобаващо заплащане, както и най-предпочитаните социални придобивки. Всеки месец организираме различни вътрешни събития. Всичко това правим, за да бъде компанията ни приятно място за работа, но да те стимулира да се развиваш и да преследваш своята муза.

    Наталия:
    За да създадем подобна работна среда, ние поставяме, на първо място, здравето на нашите колеги, осигурявайки им допълнително здравно осигуряване с опция да включат и членове от семейството си. Допълнително всеки един от нас има възможността да активира месечен абонамент за Multisport, изцяло покрит от компанията. Партньорството ни с тях прерасна и в организирането на допълнителни лекции от специалисти как да водим един по-здравословен начин на живот. Спортът при нас е ключов и често може да ни видите и като спонсори, и като участници на Legion Run, Business & Tech Run, турнири по тенис на маса или просто да се радваме на успехите на футболния ни отбор в IT лигата.

    Компанията ни се старае да бъде природосъобразна, като предлага на всеки служител карта за градски транспорт, безплатна станция за зареждане на електромобили и участие в инициативи, свързани с опазване на околната среда.

    Колко дни отпуск имат служителите във Вашата компания?
    Филип: Всеки новопостъпил колега получава 25 дни платен годишен отпуск. Вярваме в баланса между работата и почивката. Именно заради това насърчаваме всеки служител да използва времето си ползотворно – някои са запалени скиори, други пък обичат екзотични дестинации или просто искат повече време със семейството си.

    Имате ли политика за гъвкаво работно време?
    Наталия: Гъвкавото работно време зависи от конкретната позиция в Amusnet. Стандартно колегите имат възможността сами да определят началото на своя работен ден в диапазон от 08:00 до 10:00 ч. А има и служители, които работят на смени. При тях работното време е съобразено с естеството на задълженията. Изготвяме им графици, в които се стараем да сме максимално гъвкави и да се съобразим с техните желания.

    Как се подпомага балансът работа – личен живот?
    Филип: Постигането на баланс между работата и личното време се превърна в един от ключовите фактори за задържането и мотивирането на всеки служител. При нас този баланс постигаме чрез редица вътрешни и външни инициативи, в които колегите могат да се включат по време на работа или извън нея.
    Всяка година организираме множество вътрешни турнири, в които колегите демонстрират своите умения.
    Често ставаме свидетели на оспорвани двубои по баскетбол, джага, тенис на маса, но и на такива в електронните спортове, в които за победа се прибягва до използването на трудни комбинации и дори магии.

    Наталия: За още креативно вдъхновение организираме различни работилници. В офиса ни може да видите картини и чаши, нарисувани от наши колеги, а да не забравим за работилниците за икебана и здравословни бонбони, които донесоха много цвят и незабравими моменти.

    Всяка година отделяме време и за дамите в компанията, както и за най-малките. През изминалата година гост ни бе Иво Аръков, който изненада дамите с роза за 8 март. По случай 1 юни за малките приключенци, част от семейството на Amusnet, организирахме специално представление заедно с Цирк „Балкански”. Няма как да скрием, че и вече порасналите деца останаха очаровани. А повече за това какво се случва в компанията, може да откриете и на нашия кариерен сайт!

    Имате ли практика да давате бонуси?
    Филип: През годините бонусите се доказаха като работеща практика за нашия бизнес, превръщайки се в неизменна част от целеполагането ни. Въвели сме бонус, който обхваща представянето на служителите по време на цялата година. Този подход ни позволява заедно с мениджърите да възнаграждаваме различните аспекти от представянето на всеки служител, като същевременно с това проследяваме и неговото личностно развитие.

    Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
    Наталия: Тук ключова роля има нашият отдел за обучения, който през изминалата година успя да реализира вътрешна лидерска академия, редица обучения за личностно и екипно развитие, както и значително надградиха onboarding програмата и грижата към новите служители още от първия им работен ден.
    Компанията се ръководи от нуждите на всички екипи и подсигурява различни трейнинги и безплатен достъп до тематични конференции (в страната и чужбина), благодарение на които надграждат своите знания и умения. По този начин колегите ни се чувстват мотивирани да продължават да се развиват и да търсят нови сфери за усъвършенстване.

    Организирате ли тиймбилдинги за Вашите служители?
    Филип: През последните две години Amusnet се разрасна значително, като в момента наброява над 750 души.
    Вярваме, че е важно екипите да прекарват време заедно и след края на работния ден. Затова сме предвидили и бюджет за екипни тиймбилдинг активности, които колегите заедно със своите мениджъри преценяват как да използват. В допълнение на това, всеки месец организираме събития вътре в компанията: творчески уъркшопи, вътрешни спортни турнири, благотворителни инициативи и др. Стараем се да изградим една приятна работна среда, в която всички да могат да създадат по-близки отношения помежду си.

    Всяка година в края на лятото организираме събитие на открито, на което са поканени всички колеги заедно със своите семейства. Не пропускаме и най-малките, като винаги имаме изненади и за тях. Традиционно завършваме годината с бляскаво коледно парти, за да отпразнуваме заслужено постигнатите успехи.

    Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
    Наталия: Гордо се ангажираме в различни социално отговорни инициативи, в които все по-дейно се включват колеги от всички екипи. Дългосрочно подкрепяме проекти, свързани с образованието, интеграцията на хора с различни възможности и опазване на околната среда. През последната година активно подкрепяме инициативата „Истински мед”, която стимулира развитието на пчеларството в страната.
    Поставихме собствен контейнер пред сградата на офиса, за да подкрепим каузата „Капачки за бъдеще“ и с общи усилия облагородихме детска площадка в ж.к. „Лозенец“. Като израз на нашата ангажираност към образованието реализирахме дарения на таблети за училища в Северозападна България. Изразявайки своята подкрепа към хората в нужда, организираме благотворителни базари, чрез които събираме средства в името на различни каузи. Два пъти в годината провеждаме кръводарителски кампании, съвместно с Национален център по трансфузионна хематология, които насърчават хуманната кауза и помагат за спасяването на човешки животи.

    Какви други допълнителни придобивки и социални инициативи предлага Вашата компания, за да подобри качеството на живот на служителите?
    Филип: Освен стандартните като безплатни карти за градския транспорт и Мултиспорт, допълнително здравно осигуряване, 25 дни платен годишен отпуск, предлагаме и зарядна станция за електромобили, подаръчен комплект за новородени и широка мрежа от корпоративни отстъпки за различни обекти и услуги.
    Скоро ще стартираме и нашия вътрешен подкаст Amusnet Rythm, целта на който е по достъпен и забавен начин да споделя с колегите информация, която би им била полезна или ги вълнува. Те също ще имат възможност да се включат в епизодите с информация за тяхната работа и интереси.

    Наталия: Вярваме, че офисът не е просто място за работа, а също е място, където могат да бъдат създадени много приятелства. Насърчавайки колегите да следват своите музи и интереси, създадохме Amusnet Community Hub, където всеки да може да открие съмишленици, създавайки заедно спомени и специални моменти.
    Вярваме, че офисът не е просто работно място, а и възможност за създаване на много приятелства. Насърчавайки колегите да следват своите музи и интереси, дадохме старт на Amusnet Community Hub, където всеки да може да открие съмишленици, да създаде споделени спомени и специални моменти.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на Amusnet Interactive в JOBS.bg

    Вижте още от рубриката ПРИДОБИВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ:

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 1 ден
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 2 дни
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 2 дни
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 2 дни
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години