сряда, 24 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2297 прочитания

  Какви придобивки предлага StorPool?

  Повече за пакета от придобивки и различните инициативи, научете от Силвина Фурнаджиева, Employer Branding Specialist в StorPool
  11 януари 2024, 16:39 a+ a- a

  Силвина Фурнаджиева, Employer Branding Specialist в StorPool. Снимка: StorPool

  В новата рубрика на Economy.bg „Придобивките в България“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване на благосъстоянието и качеството на живот на служителите. 

  Какви придобивки предлага технологичната компания StorPool, разказва Силвина Фурнаджиева, Employer Branding Specialist в StorPool.

  Какви социални придобивки включва пакетът, който предлага компанията?
  Пакетът от социални придобивки на StorPool съответства на интересите и нуждите на колегите ни. От една страна, с него се стараем да се погрижим те да се чувстват възможно най-добре, а от друга – да отговорим на потребностите им от развитие и учене на нови неща.

  За да постигнем първата цел, предоставяме пълна здравна застраховка, която включва и покритие на зъболечение, както и карти Multisport, изцяло заплащани от работодателя. Всеки член на екипа ни има възможност и да добави членове на семейството си към здравната застраховка или да получи карти Multisport и за тях при преференциални условия.

  За да посрещнем потребността на колегите ни да учат и да се развиват, периодично организираме различни обучения, които покриват новостите в нашата професионална сфера. Освен тях всеки член на нашия екип има годишен бюджет, покриван от компанията, с който може да премине външни обучения по свой избор.

  Стараем се и да поддържаме уютен и приятен офис за колегите, които предпочитат да работят в него, като освен обичайните за всеки офис добро кафе, удобни столове и гъвкави бюра, които могат да се ползват и в standing режим, имаме и няколко фитнес уреда, които дават различни възможности за физически упражнения.

  Колко дни отпуск имат служителите във Вашата компания?
  Всички в екипа ни имат 20 дни платен отпуск годишно. Всеки има и по един допълнителен ден отпуск годишно за всяка година работа в компанията, като по този начин може да достигне максимум 30 дни.

  Имате ли политика за гъвкаво работно време?
  Работното ни време е изцяло гъвкаво. Всеки от нас уговаря обичайните си работни часове с прекия си ръководител и с останалите членове на своя екип, но има възможност да прави промени при необходимост.

  Как се подпомага балансът работа – личен живот?
  Стараем се да бъдем максимално гъвкави не само по отношение на работното време, а и на работното място. Всеки наш колега има избор дали да работи изцяло от офиса ни в кв. „Изток“ в София, от друго място или хибридно. Нямаме политика за определен брой присъствени дни в офиса – изборът е изцяло на хората в екипа ни.

  Екипът на StorPool. Снимка: StorPool

  Имате ли практика да давате бонуси?
  Имаме годишен бонус, който всеки член на екипа ни получава в зависимост от представянето си през годината. Освен това  колегите ни получават бонуси, ако участват в дейности, които не са пряко свързани с ежедневните им работни задължения, например участия в конференции като лектори.

  Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
  При установена необходимост от обучение на екипа, организираме такова с външен лектор. Наши колеги също водят вътрешни обучения на екипа, свързани с нови и интересни технологии, които са приложили успешно в работата си.

  Организирате ли тиймбилдинг за Вашите служители?
  През годината имаме по няколко неформални събирания в офиса ни, с които целият екип отбелязва празници като Великден и Коледа. Периодично организираме и тиймбилдинги.

  Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
  StorPool подкрепя българската образователна, технологична и научна екосистема чрез дарения за организации, които я развиват, като например „Заедно в час“, института INSAIT и Българската предприемаческа асоциация. Членовете на екипа ни имат възможност да предложат кауза, която подкрепят, например подпомагане на избрано от тях училище или хакерспейс и компанията да направи дарение за нея.

  Какви други допълнителни придобивки и социални инициативи предлага Вашата компания, за да подобри качеството на живот на служителите?
  В StorPool държим на добрата работна среда, която осигурява максимален комфорт за екипа ни и максимална свобода за всеки, така че да върши най-добрата работа, на която е способен. Постоянно се стремим да развиваме системата си от придобивки и инициативи, така че да отразява както тенденциите в ИТ бранша, така и нуждите и интересите на хората в екипа ни.

  Вижте какъв продукт разработва StorPool Storage

   
   
  Вижте още от рубриката Comp&Ben in BG:

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 часа
  Държавата пое нов дълг за още 200 млн. лева
  Заемът е под формата на 3-годишни държавни ценни книжа
  преди 13 часа
  Български учени ще изследват близкия Космос от Антарктида
  Първият полярен астрономически проект на България ще се осъществи през 2024-2025
  преди 15 часа
  Анализ: Над 20% спад в броя на предлаганите имоти за продажба у нас
  Продавачите отлагат решението за продажба, въпреки високите цени в момента, отчитат от АДРЕС Недвижими имоти
  преди 15 часа
  Проучване: Китай е 1-ви в света по използване на GenAI
  Банковото и застрахователното дело са водещи по отношение на включването на GenAI в ежедневните бизнес операции
  преди 18 часа
  Вдигат двойно туристическия данък в София
  Близо 10% увеличение в броя на туристите, отчита столицата
  преди 19 часа
  Германската METZ открива логистична база у нас
  Технологичните продукти на германския бранд вече са достъпни за българските потребители