петък, 24 май 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2019 прочитания

  Какви придобивки предлага StorPool?

  Повече за пакета от придобивки и различните инициативи, научете от Силвина Фурнаджиева, Employer Branding Specialist в StorPool
  11 януари 2024, 16:39 a+ a- a

  Силвина Фурнаджиева, Employer Branding Specialist в StorPool. Снимка: StorPool

  В новата рубрика на Economy.bg „Придобивките в България“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване на благосъстоянието и качеството на живот на служителите. 

  Какви придобивки предлага технологичната компания StorPool, разказва Силвина Фурнаджиева, Employer Branding Specialist в StorPool.

  Какви социални придобивки включва пакетът, който предлага компанията?
  Пакетът от социални придобивки на StorPool съответства на интересите и нуждите на колегите ни. От една страна, с него се стараем да се погрижим те да се чувстват възможно най-добре, а от друга – да отговорим на потребностите им от развитие и учене на нови неща.

  За да постигнем първата цел, предоставяме пълна здравна застраховка, която включва и покритие на зъболечение, както и карти Multisport, изцяло заплащани от работодателя. Всеки член на екипа ни има възможност и да добави членове на семейството си към здравната застраховка или да получи карти Multisport и за тях при преференциални условия.

  За да посрещнем потребността на колегите ни да учат и да се развиват, периодично организираме различни обучения, които покриват новостите в нашата професионална сфера. Освен тях всеки член на нашия екип има годишен бюджет, покриван от компанията, с който може да премине външни обучения по свой избор.

  Стараем се и да поддържаме уютен и приятен офис за колегите, които предпочитат да работят в него, като освен обичайните за всеки офис добро кафе, удобни столове и гъвкави бюра, които могат да се ползват и в standing режим, имаме и няколко фитнес уреда, които дават различни възможности за физически упражнения.

  Колко дни отпуск имат служителите във Вашата компания?
  Всички в екипа ни имат 20 дни платен отпуск годишно. Всеки има и по един допълнителен ден отпуск годишно за всяка година работа в компанията, като по този начин може да достигне максимум 30 дни.

  Имате ли политика за гъвкаво работно време?
  Работното ни време е изцяло гъвкаво. Всеки от нас уговаря обичайните си работни часове с прекия си ръководител и с останалите членове на своя екип, но има възможност да прави промени при необходимост.

  Как се подпомага балансът работа – личен живот?
  Стараем се да бъдем максимално гъвкави не само по отношение на работното време, а и на работното място. Всеки наш колега има избор дали да работи изцяло от офиса ни в кв. „Изток“ в София, от друго място или хибридно. Нямаме политика за определен брой присъствени дни в офиса – изборът е изцяло на хората в екипа ни.

  Екипът на StorPool. Снимка: StorPool

  Имате ли практика да давате бонуси?
  Имаме годишен бонус, който всеки член на екипа ни получава в зависимост от представянето си през годината. Освен това  колегите ни получават бонуси, ако участват в дейности, които не са пряко свързани с ежедневните им работни задължения, например участия в конференции като лектори.

  Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
  При установена необходимост от обучение на екипа, организираме такова с външен лектор. Наши колеги също водят вътрешни обучения на екипа, свързани с нови и интересни технологии, които са приложили успешно в работата си.

  Организирате ли тиймбилдинг за Вашите служители?
  През годината имаме по няколко неформални събирания в офиса ни, с които целият екип отбелязва празници като Великден и Коледа. Периодично организираме и тиймбилдинги.

  Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
  StorPool подкрепя българската образователна, технологична и научна екосистема чрез дарения за организации, които я развиват, като например „Заедно в час“, института INSAIT и Българската предприемаческа асоциация. Членовете на екипа ни имат възможност да предложат кауза, която подкрепят, например подпомагане на избрано от тях училище или хакерспейс и компанията да направи дарение за нея.

  Какви други допълнителни придобивки и социални инициативи предлага Вашата компания, за да подобри качеството на живот на служителите?
  В StorPool държим на добрата работна среда, която осигурява максимален комфорт за екипа ни и максимална свобода за всеки, така че да върши най-добрата работа, на която е способен. Постоянно се стремим да развиваме системата си от придобивки и инициативи, така че да отразява както тенденциите в ИТ бранша, така и нуждите и интересите на хората в екипа ни.

  Вижте какъв продукт разработва StorPool Storage

   
   
  Вижте още от рубриката Comp&Ben in BG:

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 22 часа
  Eldrive започва да изгражда собствени зарядни паркове за електромобили
  Освен зарядните станции в парковете ще има кафенета и магазини
  преди 23 часа
  „Смарт Органик“ вече се търгува на основния базар на БФБ
  Тя е първата компания, преминала от малкия пазар beam на основния Standard на Борсата
  преди 1 ден
  JYSK открива още 2 нови магазина у нас
  От началото на 2024 до сега бяха открити обекти в Елин Пелин, Равда и Асеновград
  преди 1 ден
  Инфлацията във Великобритания с по-малък от очакваното спад
  През април показателят е с почти 1% по-нисък спрямо март
  22 май 2024, 13:06
  Пазарът на индустриални площи в София навлиза в нова фаза
  Пазарът на производствени и складови площи в София забавя темпото си в началото на годината, а наемните нива се стабилизират за първи път от края на 2021, сочи нов доклад на Cushman&Wakefield Forton