неделя, 14 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  7892 прочитания

  Какви придобивки предлага Amusnet?

  Повече за пакета от придобивки и различните инициативи научете от Филип Батоев – Employer Branding Manager, и Наталия Петрова – Employee Experience Specialist в технологичната компания Amusnet
  05 февруари 2024, 15:31 a+ a- a

  Снимка: Филип Батоев – Employer Branding Manager и Наталия Петрова – Employee Experience Specialist в технологичната компания Amusnet

  В новата рубрика на Economy.bg „Придобивките в България“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване на благосъстоянието и качеството на живот на служителите.

  Какви придобивки предлага Amusnet, научете от Филип Батоев – Employer Branding Manager, и Наталия Петрова – Employee Experience Specialist в технологичната компания Amusnet.

  Какви социални придобивки включва пакетът, който предлага компанията?
  Филип: Хората, които работят в Amusnet са движещата сила, която ни превърна в предпочитан международен партньор в iGaming индустрията. Грижата за всички тях е наша мисия, по която работим не само ние, но и целия HR екип. Стараем се да предлагаме всеобхватен пакет от социални придобивки, съобразени с нуждите на всички служители.
  Изградили сме микс от преимущества, които са от ключово значение при привличането и задържането на талантите в Amusnet. Радваме се, че при нас всеки служител получава подобаващо заплащане, както и най-предпочитаните социални придобивки. Всеки месец организираме различни вътрешни събития. Всичко това правим, за да бъде компанията ни приятно място за работа, но да те стимулира да се развиваш и да преследваш своята муза.

  Наталия:
  За да създадем подобна работна среда, ние поставяме, на първо място, здравето на нашите колеги, осигурявайки им допълнително здравно осигуряване с опция да включат и членове от семейството си. Допълнително всеки един от нас има възможността да активира месечен абонамент за Multisport, изцяло покрит от компанията. Партньорството ни с тях прерасна и в организирането на допълнителни лекции от специалисти как да водим един по-здравословен начин на живот. Спортът при нас е ключов и често може да ни видите и като спонсори, и като участници на Legion Run, Business & Tech Run, турнири по тенис на маса или просто да се радваме на успехите на футболния ни отбор в IT лигата.

  Компанията ни се старае да бъде природосъобразна, като предлага на всеки служител карта за градски транспорт, безплатна станция за зареждане на електромобили и участие в инициативи, свързани с опазване на околната среда.

  Колко дни отпуск имат служителите във Вашата компания?
  Филип: Всеки новопостъпил колега получава 25 дни платен годишен отпуск. Вярваме в баланса между работата и почивката. Именно заради това насърчаваме всеки служител да използва времето си ползотворно – някои са запалени скиори, други пък обичат екзотични дестинации или просто искат повече време със семейството си.

  Имате ли политика за гъвкаво работно време?
  Наталия: Гъвкавото работно време зависи от конкретната позиция в Amusnet. Стандартно колегите имат възможността сами да определят началото на своя работен ден в диапазон от 08:00 до 10:00 ч. А има и служители, които работят на смени. При тях работното време е съобразено с естеството на задълженията. Изготвяме им графици, в които се стараем да сме максимално гъвкави и да се съобразим с техните желания.

  Как се подпомага балансът работа – личен живот?
  Филип: Постигането на баланс между работата и личното време се превърна в един от ключовите фактори за задържането и мотивирането на всеки служител. При нас този баланс постигаме чрез редица вътрешни и външни инициативи, в които колегите могат да се включат по време на работа или извън нея.
  Всяка година организираме множество вътрешни турнири, в които колегите демонстрират своите умения.
  Често ставаме свидетели на оспорвани двубои по баскетбол, джага, тенис на маса, но и на такива в електронните спортове, в които за победа се прибягва до използването на трудни комбинации и дори магии.

  Наталия: За още креативно вдъхновение организираме различни работилници. В офиса ни може да видите картини и чаши, нарисувани от наши колеги, а да не забравим за работилниците за икебана и здравословни бонбони, които донесоха много цвят и незабравими моменти.

  Всяка година отделяме време и за дамите в компанията, както и за най-малките. През изминалата година гост ни бе Иво Аръков, който изненада дамите с роза за 8 март. По случай 1 юни за малките приключенци, част от семейството на Amusnet, организирахме специално представление заедно с Цирк „Балкански”. Няма как да скрием, че и вече порасналите деца останаха очаровани. А повече за това какво се случва в компанията, може да откриете и на нашия кариерен сайт!

  Имате ли практика да давате бонуси?
  Филип: През годините бонусите се доказаха като работеща практика за нашия бизнес, превръщайки се в неизменна част от целеполагането ни. Въвели сме бонус, който обхваща представянето на служителите по време на цялата година. Този подход ни позволява заедно с мениджърите да възнаграждаваме различните аспекти от представянето на всеки служител, като същевременно с това проследяваме и неговото личностно развитие.

  Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
  Наталия: Тук ключова роля има нашият отдел за обучения, който през изминалата година успя да реализира вътрешна лидерска академия, редица обучения за личностно и екипно развитие, както и значително надградиха onboarding програмата и грижата към новите служители още от първия им работен ден.
  Компанията се ръководи от нуждите на всички екипи и подсигурява различни трейнинги и безплатен достъп до тематични конференции (в страната и чужбина), благодарение на които надграждат своите знания и умения. По този начин колегите ни се чувстват мотивирани да продължават да се развиват и да търсят нови сфери за усъвършенстване.

  Организирате ли тиймбилдинги за Вашите служители?
  Филип: През последните две години Amusnet се разрасна значително, като в момента наброява над 750 души.
  Вярваме, че е важно екипите да прекарват време заедно и след края на работния ден. Затова сме предвидили и бюджет за екипни тиймбилдинг активности, които колегите заедно със своите мениджъри преценяват как да използват. В допълнение на това, всеки месец организираме събития вътре в компанията: творчески уъркшопи, вътрешни спортни турнири, благотворителни инициативи и др. Стараем се да изградим една приятна работна среда, в която всички да могат да създадат по-близки отношения помежду си.

  Всяка година в края на лятото организираме събитие на открито, на което са поканени всички колеги заедно със своите семейства. Не пропускаме и най-малките, като винаги имаме изненади и за тях. Традиционно завършваме годината с бляскаво коледно парти, за да отпразнуваме заслужено постигнатите успехи.

  Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
  Наталия: Гордо се ангажираме в различни социално отговорни инициативи, в които все по-дейно се включват колеги от всички екипи. Дългосрочно подкрепяме проекти, свързани с образованието, интеграцията на хора с различни възможности и опазване на околната среда. През последната година активно подкрепяме инициативата „Истински мед”, която стимулира развитието на пчеларството в страната.
  Поставихме собствен контейнер пред сградата на офиса, за да подкрепим каузата „Капачки за бъдеще“ и с общи усилия облагородихме детска площадка в ж.к. „Лозенец“. Като израз на нашата ангажираност към образованието реализирахме дарения на таблети за училища в Северозападна България. Изразявайки своята подкрепа към хората в нужда, организираме благотворителни базари, чрез които събираме средства в името на различни каузи. Два пъти в годината провеждаме кръводарителски кампании, съвместно с Национален център по трансфузионна хематология, които насърчават хуманната кауза и помагат за спасяването на човешки животи.

  Какви други допълнителни придобивки и социални инициативи предлага Вашата компания, за да подобри качеството на живот на служителите?
  Филип: Освен стандартните като безплатни карти за градския транспорт и Мултиспорт, допълнително здравно осигуряване, 25 дни платен годишен отпуск, предлагаме и зарядна станция за електромобили, подаръчен комплект за новородени и широка мрежа от корпоративни отстъпки за различни обекти и услуги.
  Скоро ще стартираме и нашия вътрешен подкаст Amusnet Rythm, целта на който е по достъпен и забавен начин да споделя с колегите информация, която би им била полезна или ги вълнува. Те също ще имат възможност да се включат в епизодите с информация за тяхната работа и интереси.

  Наталия: Вярваме, че офисът не е просто място за работа, а също е място, където могат да бъдат създадени много приятелства. Насърчавайки колегите да следват своите музи и интереси, създадохме Amusnet Community Hub, където всеки да може да открие съмишленици, създавайки заедно спомени и специални моменти.
  Вярваме, че офисът не е просто работно място, а и възможност за създаване на много приятелства. Насърчавайки колегите да следват своите музи и интереси, дадохме старт на Amusnet Community Hub, където всеки да може да открие съмишленици, да създаде споделени спомени и специални моменти.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Amusnet Interactive в JOBS.bg

  Вижте още от рубриката ПРИДОБИВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ:

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Италия ще инвестира €1 млрд. в изкуствен интелект
  Средствата ще бъдат инвестирани в рамките на 5 години
  преди 2 дни
  Летище Бургас с нов директор
  Васил Атанасов поема поста от досегашния директор Георги Чипилски
  преди 2 дни
  Възможности за инвестиции от израелски компании у нас обсъди президентът
  Намерението им да се реализират проекти за модернизация на военнопромишления комплекс у нас
  преди 2 дни
  Westinghouse подписа меморандуми със 17 български доставчици
  Те ще предоставят услуги и доставки за проекта за изграждане на нова ядрена мощност в АЕЦ „Козлодуй“, както и за други международни проекти
  преди 2 дни
  Инфлацията в САЩ със слаб ръст през март
  Данните поставят под въпрос намаляването на лихвите
  преди 2 дни
  За първи път в историята: Български учени със статия на водеща конфенеция за AI
  Екип от INSAIT e разработил приложение, оценяващо риска за изтичане на лична информация и което допринася за по-сигурен AI