събота, 27 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2208 прочитания

    Новата офис сграда на SAP в България официално отвори врати

    SAP Center Sofia е с капацитет от над 1000 работни места
    02 октомври 2023, 14:04 a+ a- a

    AP Center Sofia - новата офис сграда на SAP в България. Снимки: SAP

    SAP Center Sofia - новата офис сграда на SAP в България с повече от 1000 работни места, отвори врати. Официалната церемония по откриването събра гости от ръководството, служители, клиенти и партньори на компанията.

    Сградата с местоположение в Промишлена зона Хладилника е една от малкото, изцяло притежавани от компанията на глобално ниво и е доказателство за дългосрочната инвестиция на SAP в българския развоен център. Пространствата са обзаведени с най-съвременно оборудване, за да осигурят комфорта и благополучието на служителите, и са проектирани в унисон с глобалната политика за гъвкава работа на компанията с цел да подпомагат разработването на иновативни продукти.

    Акцент в събитието беше присъствието на Юрген Мюлер, главен технологичен директор и член на изпълнителния съвет на компанията, който сподели: „За мен беше удоволствие да посетя България и да съм част от този важен ден за колегите ни тук. Техническата експертиза, енергията на местните екипи и апетитът за иновации се усещаха в атмосферата на събитието. Вярвам, че новата сграда не само ще предостави на колегите едно модерно работно пространство и възможности за различни начини на работа, срещи и колаборация, но и с отворения си дизайн ще стимулира работата върху нови технологии и иновации“.

    „Щастливи сме, че успешно реализирахме този дългогодишен проект. Сградата затвърждава стратегическата позиция на българската локация в глобалната компания SAP и ще създаде нови възможности за сътрудничество и обмен на идеи между нашите екипи. Очакваме новото работно пространство да подпомага и задълбочаването на партньорствата ни с университети, стартъпи и представители на технологичната екосистема в София, както и да отговори на амбициите ни за дългосрочен ръст“, допълни Радослав Николов, изпълнителен директор на SAP Labs България.

    Лидерът в областта на бизнес приложенията SAP е с представителство в България от 2000 г. Днес в българския развоен център, SAP Labs България, са назначени над 1400 професионалисти, като над 90% от екипите работят по теми, свързани с облачни технологии. SAP Labs България има ключова роля в дефинирането и разработването на облачната платформа на SAP – SAP Business Technology Platform.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на SAP Labs Bulgaria Ltd. в JOBS.bg

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 24 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 24 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 1 ден
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 1 ден
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 1 ден
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години