петък, 08 декември 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1914 прочитания

  Новата офис сграда на SAP в България официално отвори врати

  SAP Center Sofia е с капацитет от над 1000 работни места
  02 октомври 2023, 14:04 a+ a- a

  AP Center Sofia - новата офис сграда на SAP в България. Снимки: SAP

  SAP Center Sofia - новата офис сграда на SAP в България с повече от 1000 работни места, отвори врати. Официалната церемония по откриването събра гости от ръководството, служители, клиенти и партньори на компанията.

  Сградата с местоположение в Промишлена зона Хладилника е една от малкото, изцяло притежавани от компанията на глобално ниво и е доказателство за дългосрочната инвестиция на SAP в българския развоен център. Пространствата са обзаведени с най-съвременно оборудване, за да осигурят комфорта и благополучието на служителите, и са проектирани в унисон с глобалната политика за гъвкава работа на компанията с цел да подпомагат разработването на иновативни продукти.

  Акцент в събитието беше присъствието на Юрген Мюлер, главен технологичен директор и член на изпълнителния съвет на компанията, който сподели: „За мен беше удоволствие да посетя България и да съм част от този важен ден за колегите ни тук. Техническата експертиза, енергията на местните екипи и апетитът за иновации се усещаха в атмосферата на събитието. Вярвам, че новата сграда не само ще предостави на колегите едно модерно работно пространство и възможности за различни начини на работа, срещи и колаборация, но и с отворения си дизайн ще стимулира работата върху нови технологии и иновации“.

  „Щастливи сме, че успешно реализирахме този дългогодишен проект. Сградата затвърждава стратегическата позиция на българската локация в глобалната компания SAP и ще създаде нови възможности за сътрудничество и обмен на идеи между нашите екипи. Очакваме новото работно пространство да подпомага и задълбочаването на партньорствата ни с университети, стартъпи и представители на технологичната екосистема в София, както и да отговори на амбициите ни за дългосрочен ръст“, допълни Радослав Николов, изпълнителен директор на SAP Labs България.

  Лидерът в областта на бизнес приложенията SAP е с представителство в България от 2000 г. Днес в българския развоен център, SAP Labs България, са назначени над 1400 професионалисти, като над 90% от екипите работят по теми, свързани с облачни технологии. SAP Labs България има ключова роля в дефинирането и разработването на облачната платформа на SAP – SAP Business Technology Platform.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на SAP Labs Bulgaria Ltd. в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 9 часа
  Schneider Electric откри първата в България иновативна индустриална геотермална система
  Пловдивската фабрика става независима от природен газ и може да постигне над 70% икономия на енергията за отопление и охлаждане
  преди 10 часа
  Mitel стъпва на българския пазар
  Канадската компания придоби Unify на Atos, вследствие на което има 500 служители у нас
  преди 11 часа
  Магазин от новия формат BILLA Днес отвори вртаи в село Граф Игнатиево
  Обектът е четвърти в страната от новия формат на веригата, а в изграждането му са инвестирани близо 2 млн. лв.
  преди 12 часа
  Бизнесът подава автоматизирано уведомления за трудови договори в НАП
  Приходната агенция надгради електронната услуга, позволяваща свързаност от типа „система-система“
  преди 12 часа
  Grafton отвори врати в България
  Grafton, една от най-големите компании за подбор на персонал, част от Gi Group Холдинг, ще се фокусира върху пазара на ИТ кадри у нас