петък, 10 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    587 прочитания

    Тази българска ИТ компания спечели бронзова Stevie награда

    Тази година са подадени над 3700 номинации от организации от почти всички индустрии
    14 август 2023, 13:54 a+ a- a

    сн: Droxic

    Дроксик спечели бронзова Stevie награда в категорията “Компания на годината: Бизнес или Професионални Услуги” на 20-тите годишни International Business Awards днес.

    International Business Awards са най-престижната програма за бизнес награди в света. Хора и организации по целия свят - публични и частни, правителствени и неправителствени, големи и малки - имат право да подават номинации.

    IBAs 2023 получават кандидатури от организации в 61 държави. Победителите ще бъдат отличени по време на гала вечеря в хотел Cavalieri Waldorf Astoria в Рим, Италия, на петък, 13 октомври.

    Тази година са подадени над 3 700 номинации от организации от всички размери и почти всички индустрии за разглеждане в различни категории, включително "Компания на годината", "Маркетингова кампания на годината", "Най-добър нов продукт или услуга на годината", "Стартъп на годината", "Програма за корпоративна социална отговорност на годината" и много други. Конкурсът представи и няколко нови категории, за да отличи постиженията на организациите и лицата в сферата на устойчивостта.

    Дроксик спечели в категорията “Компания на годината: Бизнес или Професионални Услуги” за малки компании.

    "Това е страхотна награда, която идва само година след като Дроксик отпразнува 10-тия рожден ден на компанията. Престижното отличие е признание за усилената работа и забележителните постижения на екипа през последните 2 години. Сред тези успехи се нарежда признанието на компанията в три категории на престижните награди Techbehemoths, в разработката на мобилни приложения, уеб разработка и UX/UI дизайн в България", отбелязват от компанията. Освен това, Дроксик представи своята вътрешна програма за обучение, известна като "Дроксик академия", която успешно обучи 100% от участващите Front-End програмисти. 

    Победителите на наградите Stevie бяха определени чрез средните оценки на над 230 изпълнителни директори от целия свят, които участваха в процеса на съдейство през юни и юли 2023.

    „Номинациите за IBAs стават все по-добри с всяка година, и тазгодишните носители на Stevie наградата са най-впечатляващите досега“, заяви президентът на наградите Stevie® Маги Милър. „Победителите доказаха, че техните организации са си поставили и постигнали високи цели. Поздравяваме ги за техните постижения и с нетърпение очакваме да ги отбележим на сцената в Рим на 13 октомври.“.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 26 минути
    dm България отчита ръст от 170% на онлайн поръчките
    Близо 400 000 българи са изтеглили приложението за пазаруване Моят dm
    преди 40 минути
    Банката на Англия остави лихвите непроменени
    И направи още една стъпка в посока намаляването им на следващото си заседание през юни
    преди 17 часа
    преди 17 часа
    Промишленото производство в Германия отбелязва спад
    Търсенето в производството също отслабва
    преди 18 часа
    Зa 13 гoдини Бългapия e ycвoилa 33 млрд. лeвa eвpoпeйcĸи cpeдcтвa
    Средствата са инвестирани в над 50 хиляди проекта в цялата страна