събота, 24 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  526 прочитания

  Тази българска ИТ компания спечели бронзова Stevie награда

  Тази година са подадени над 3700 номинации от организации от почти всички индустрии
  14 август 2023, 13:54 a+ a- a

  сн: Droxic

  Дроксик спечели бронзова Stevie награда в категорията “Компания на годината: Бизнес или Професионални Услуги” на 20-тите годишни International Business Awards днес.

  International Business Awards са най-престижната програма за бизнес награди в света. Хора и организации по целия свят - публични и частни, правителствени и неправителствени, големи и малки - имат право да подават номинации.

  IBAs 2023 получават кандидатури от организации в 61 държави. Победителите ще бъдат отличени по време на гала вечеря в хотел Cavalieri Waldorf Astoria в Рим, Италия, на петък, 13 октомври.

  Тази година са подадени над 3 700 номинации от организации от всички размери и почти всички индустрии за разглеждане в различни категории, включително "Компания на годината", "Маркетингова кампания на годината", "Най-добър нов продукт или услуга на годината", "Стартъп на годината", "Програма за корпоративна социална отговорност на годината" и много други. Конкурсът представи и няколко нови категории, за да отличи постиженията на организациите и лицата в сферата на устойчивостта.

  Дроксик спечели в категорията “Компания на годината: Бизнес или Професионални Услуги” за малки компании.

  "Това е страхотна награда, която идва само година след като Дроксик отпразнува 10-тия рожден ден на компанията. Престижното отличие е признание за усилената работа и забележителните постижения на екипа през последните 2 години. Сред тези успехи се нарежда признанието на компанията в три категории на престижните награди Techbehemoths, в разработката на мобилни приложения, уеб разработка и UX/UI дизайн в България", отбелязват от компанията. Освен това, Дроксик представи своята вътрешна програма за обучение, известна като "Дроксик академия", която успешно обучи 100% от участващите Front-End програмисти. 

  Победителите на наградите Stevie бяха определени чрез средните оценки на над 230 изпълнителни директори от целия свят, които участваха в процеса на съдейство през юни и юли 2023.

  „Номинациите за IBAs стават все по-добри с всяка година, и тазгодишните носители на Stevie наградата са най-впечатляващите досега“, заяви президентът на наградите Stevie® Маги Милър. „Победителите доказаха, че техните организации са си поставили и постигнали високи цели. Поздравяваме ги за техните постижения и с нетърпение очакваме да ги отбележим на сцената в Рим на 13 октомври.“.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Nvidia стана 4-тата най-голяма компания в света
  Пазарната капитализация на производителя на чипове достигна $1,96 трилиона
  преди 1 ден
  ЕС прие 13-и пакет от санкции срещу Русия
  За първи път се налагат санкции на китайски фирми, които помагат на Кремъл
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  Над 120 BILLA магазина ще имат каси на самообслужване до края на 2024
  Веригата започва да въвежда в обектите си хибридния модел на плащане още през 2020
  преди 1 ден
  МОН: Над 156 хиляди ученици се обучават в професионални паралелки
  Националната търговско-банкова гимназия е училището с най-много учебни предприятия в света
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  Colliers: Хибридният модел на работа ще се запази и тази година
  Развитието на споделени работни места вероятно ще се ускори през 2024, сочи доклад на компанията