събота, 24 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  531 прочитания

  Scalefocus отличена с 3 награди Stevie

  Софтуерната компания печели златото за Най-иновативна бизнес организация до 2500 служители в класацията
  15 август 2023, 13:45 a+ a- a

  В тазгодишното издание на конкурса International Business Awards – най-мащабната световна програма за бизнес награди – Scalefocus е отличена с първо място в категория „Най-иновативна компания до 2500 служители“. В категорията за продуктова иновация компанията печели сребърна Stevie награда за „Ускорена и точна ранна диагностика на рак чрез хардуерна автоматизация“, а бронзово отличие получава за технологичното си решение в сферата на здравеопазването за провеждане на отдалечена рехабилитация и кинезитерапия SoFit.

  В миналогодишното издание на наградите Scalefocus бе отличена с Grand Stevie награда – първата, присъждана на българска компания в историята на конкурса, за SoundVision – иновативно решение за по-добра мобилност на хората с увредено зрение. Втората награда, която бе присъдена на компанията за същия продукт, е Gold Stevie в категорията „Решение за здравни технологии“.

  “Изключително горди и радостни сме да получим тези отличия, защото те са поредните доказателства, че иновативното мислене е залегнало дълбоко в ценностите и културата на компанията и е основна движеща сила на Scalefocus. Силно вярваме, че иновациите и технологиите трябва да се използват за подобряване на качеството на живота на хората и уверено мога да заявя, че успяваме да постигнем тази наша цел всеки един ден благодарение на експертизата и професионализма на нашия екип.”, коментира Иван Иванов, изпълнителен директор на Scalefocus.

  Scalefocus е класирана и сред финалистите в конкурса „Stevie® Awards for Great Employers“ в три категории: „Работодател на годината – софтуерна компания с повече от 250 служители“, “Най-добра програма за развитие на лидери” и “Прилагане на комбиниран метод на обучение“. Победителите предстои да бъдат обявени през септември. „Stevie® Awards for Great Employers“ оценяват най-добрите работодатели и професионалисти, екипи, постижения и продукти в областта на човешките ресурси, които спомагат за създаването и стимулирането на отлични места за кариерно развитие в цял свят.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Nvidia стана 4-тата най-голяма компания в света
  Пазарната капитализация на производителя на чипове достигна $1,96 трилиона
  преди 1 ден
  ЕС прие 13-и пакет от санкции срещу Русия
  За първи път се налагат санкции на китайски фирми, които помагат на Кремъл
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  Над 120 BILLA магазина ще имат каси на самообслужване до края на 2024
  Веригата започва да въвежда в обектите си хибридния модел на плащане още през 2020
  преди 1 ден
  МОН: Над 156 хиляди ученици се обучават в професионални паралелки
  Националната търговско-банкова гимназия е училището с най-много учебни предприятия в света
  преди 1 ден
  преди 1 ден
  Colliers: Хибридният модел на работа ще се запази и тази година
  Развитието на споделени работни места вероятно ще се ускори през 2024, сочи доклад на компанията