събота, 15 май 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  557 прочитания

  VMware пусна ново решение, което прави работния процес възможен отвяскъде

  VMware Anywhere Workspace позволява постигане на напълно дистанционен бизнес модел
  22 април 2021, 12:59 a+ a- a

  VMware обяви старта на VMware Anywhere Workspace - ново решение, което прави работния процес възможен отвяскъде. Решението подпомага отдалечената работна сила и оптимизира комуникацията между служителя и ИТ отдела.

  „В работата ни има значение какво правим, а не откъде изпълняваме своите професионални ангажименти. Когато компаниите преосмислят начина за взаимодействие и иновации, те преминават не само през трансформация - те променят възприятието си за digital-first културата, която поставя служителя на първо място”, коментира Санджай Пуунен, главен оперативен директор „Операции с клиенти“ във VMware. „Създадохме VMware Anywhere Workspace с мисълта за новия модел на работа. Вярваме, че ще помогнем за изграждането на по-силни, по-фокусирани и по-устойчиви бизнеси”.

  VMware Anywhere Workspace обединява ползите на три решения на компанията:

  -VMware Workspace ONE предоставя възможността за унифицирано управление на крайните устройства, виртуализация на десктоп и приложения, както и разнообразие от решения за по-добро преживяване на служителите, сигурност и продуктивност.

  -VMware Carbon Black Cloud предоставя защита на всички данни, приложения и системи.

  -VMware SASE комбинира SD-WAN възможности с подобрена защита на данните в облака, включително и мрежова сигурност в облака, zero trust мрежов достъп и файъруол. Всички тези възможности се предлагат в as-a-service модел през global network of points of presence (PoPs).

  Решението позволява управление на многокомпонентно работно преживяване, така че служителите могат да бъдат по-продуктивни. Те получават по-добър достъп от всяко устройство, на всяка локация, през всяка мрежа. Освен това се подобрява и качеството на ИТ услугите. Подобрение на сигурността на крайните потребители и достъп до всяко приложение от всяко устройство. Zero Trust подходът се прилага както към връзката с мрежата, така и към крайното устройство, уточняват от компанията. Решението осигурява и автоматизация на работното място. Това се допълва с умното управление на работни процеси, спазване на стандарти и по-висока продуктивност.

   „Не предвиждам сериозна промяна в актуалната ситуация с отдалечена работна сила, по-скоро корекция. Например, малко вероятно е служителите да се завърнат в офиса за 5-дневна работна седмица, потенциално – веднъж седмично или на всеки две седмици. Решения като VMware Anywhere Workspace позволяват на компаниите да дадат избор на своите служители, като същевременно запазят тяхната продуктивност и съхранят културата на взаимодействие”, коментира Флориан Мьош, старши изпълнителен ръководител проекти  в Deutsche Telekom.

  „Пандемията ни накара да преосмислим как работим и много от новосъздадените практики ще се запазят. Подборът на персонал и тяхната интеграция в екипа, например, са две сфери, където аз не виждам как ще се върнем да правим нещата по стария начин. Решението Anywhere Workspace ни дава възможност да се срещнем с кандидата виртуално, да подготвим предложение за работа, да предоставим достъп до приложения и ресурси - всичко без да се стъпва в офиса”, добавя Михаел Шьоберл, главен информационен директор на OSRAM Continental.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Над 81 000 дози ваксини пристигнаха у нас
  В понеделник пристигат над 270 хил. дози от производителя Pfizer/BioNTech
  преди 1 ден
  В „Пирогов“ намаляват цената на PCR теста
  Ваксинационните зони в болницата ще работят без почивен ден, а в „Александровска“ и в събота
  преди 1 ден
  Отпада карантината при пътуване до щата Ню Йорк
  Остават в сила въведените на федерално ниво изисквания за пътуване до САЩ
  преди 1 ден
  Италия глоби Google
  €102 млн. за злоупотреба с господстващо положение
  преди 1 ден
  Ректорите искат отваряне на университетите
  В момента присъствено се провеждат само практически занятия, обучения и изпити по практика на студенти, специализанти и докторанти
  преди 1 ден
  НСИ: Средната заплата за първото 3-месечие у нас е 1454 лв.
  Тя бележи близо 2% ръст спрямо края на миналата година