сряда, 01 май 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3775 прочитания

    Какви придобивки предлага All Channels Communication Group?

    Повече за пакета от придобивки и различните инициативи, научете от Александър Дурчев, CEO на компанията
    26 февруари 2024, 09:07 a+ a- a

    В новата рубрика на Economy.bg „Придобивките в България“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване на благосъстоянието и качеството на живот на служителите. Какви придобивки предлага Аll Channels Communication Group, научете от Александър Дурчев, изпълнителен директор на компанията.

    Колко дни отпуск имат служителите във Вашата компания?
    Освен стандартните 20 дни всеки член на екипа ни има допълнителни 2 дни. Единият е свързан с правенето на годишни здравни прегледи и изследвания. Още един допълнителен ден имаме между Коледа и Нова година.

    Имате ли политика за гъвкаво работно време?
    Политиката ни за гъвкаво работнo време е от много години (много преди ковид, когато стана популярно). От няколко месецa променихме политиката ни от напълно дистанционна на хибридна работа. Всеки може да работи отвсякъде 2 дни в седмицата, но сме доста гъвкави. През летните месеци политиката ни отново е дистанционна и всеки може да избира локация, от която да работи. Работното ни време, независимо къде сме ситуирани, е съобразено с клиентите и проектите ни.

    Как се подпомага балансът работа – личен живот?
    Работата ни понякога е свързана със задачи в извън стандартното работно време. Политиката ни е да даваме компенсация на екипа ни – почивни дни.

    Имате ли практика да давате бонуси?
    Да, имаме два вида бонуси. Единият е персонален месечен. Той е свързан с постиженията и отлично свършената работа на член на екипа ни. Другият е на годишна база и е процент от постигнатата целева нетна печалба на групата ни, разпределена между членовете на екипа ни.

    Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
    Обучителната ни програма се нарича ACCelerate. За тази година сме планирали 10 обучения в над 2000 обучителни часа за целия екип. Обученията ни са както вътрешни, така и с външни лектори. Изключително ценно е обучението, което правим с Livrena и през което минават всичките ни мениджъри от повече от 10 години. Тази година стартирахме програмата NextGen, която има за цел да създаде следващото поколение лидери в Групата, като даде възможност на младите и амбициозни членове на екипа ни да работят по реални бизнес казуси. От миналата година стартирахме структурирана менторска програма, която позволява на всеки член на екипа ни да има до себе си опитен човек, който му помага да постига стратегическите си цели и да израства като специалист и лидер. От 2023 година стартирахме вътрешна AI програма, която подготвя екипа ни за настъпващите промени в света. Това обучение предлагаме като продукт и на нашите клиенти.

    Организирате ли тиймбилдинги за Вашите служители?
    Едни от ценностите на компанията ни, които може да прочетете на стената ни са приятелство и забавление. Стремим се това да става органично, без да институционализираме създаването на екипност. Ето защо част от офисът ни е с оборудван бар. Регулярно членовете на екипа ни организират там партита с конкретна тема и по конкретен повод. Стимулираме и финансираме активности на екипите ни извън офиса. Организираме доброволни вечерни събирания за инспириране на креативността на екипа.

    Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
    През годините компанията ни е подпомагала про боно десетки социални каузи на неправителствени организации, с които сме се опитвали да направим България едно по-нормално място за живеене. Един от най-съсипаните сектори според мен е образованието. С колегите ми инвестираме значителни практически усилия в тази посока това, защото вярваме, че трябва да предадем нататък това, което сме научили, на следващото поколение комуникатори. Аз и колегите ми преподаваме в различни университети, участваме в университетски менторски програми, имаме страхотна платена стажантска програма All You Can Eat, от която сме наели едни от най-обещаващите ни млади колеги. През миналата година организирахме два Hackasprint събития за НБУ и АУБГ, с които стимулирахме студентите да се запознаят с развиващите се AI инструменти и да ги използват в работата си. Членовете на екипа ни регулярно организират благотворителни обеди, на които всеки може да донесе храна, която да „продаде“ на колегите си. Парите се даряват целево.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на All Channels Communication LTD в Jobs.bg

     

    Вижте още от рубриката ПРИДОБИВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ:

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 9 часа
    Изследователски институт по иновативна медицина ще бъде открит в МУ-София
    Ще се провеждат проучвания на злокачествени тумори и изследвания, свързани с усложненията от Ковид-19
    преди 10 часа
    преди 11 часа
    ЕК започна разследване срещу Meta
    Производството е по новия закон за цифровите услуги
    преди 12 часа
    Wizz Air с нов маршрут: Ще лети от София до Хераклион
    Полетите ще са два пъти седмично
    преди 15 часа
    3 студентски стартъпа печелят по 10 000 долара финансиране
    Вижте кои отбори спечелиха петия сезон на акселератора Elevate на Американския университет в България
    преди 16 часа
    Откриват Ритейл парк Видин Плаза
    Инвеститор е „Дунония“, ще бъдат разкрити нови над 80 работни места