понеделник, 29 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    14498 прочитания

    Какви придобивки предлага Фрамар Холдинг АД?

    Повече за пакета от придобивки и различните инициативи, научете от Екатерина Иванова, специалист „Човешки ресурси“ в компанията
    08 април 2024, 09:08 a+ a- a

    Екатерина Иванова, специалист „Човешки ресурси“, Фрамар. Снимка: личен архив

    В рубриката на Economy.bg „Какви придобивки предлага...“ компаниите разказват за пакета от придобивки, който предлагат, както и за различните инициативи, насочени към подобряване на качеството на живот на служителите.

    Какви придобивки предлага Фрамар Холдинг АД , научете от Екатерина Иванова, специалист „Човешки ресурси“ в компанията.

    Какви социални придобивки включва пакетът, който предлага компанията?
    Фрамар Холдинг АД предлага широк пакет от социални придобивки, от които може да се възползва всеки служител на компанията.
    • Една от най-важните ни придобивки е допълнителната здравна застраховка, която Фрамар Холдинг АД заплаща за всеки служител. Опитът ни показва, че тя е изключително използвана предвид огромното значение на грижата за здравето и качеството на живот. Застрахователят реимбурсира лечение, профилактика, изписани лекарства, диоптрични очила, както и болничен престой/нетрудоспособност.
    • В компанията е създадена и взаимоспомагателна каса, която дава възможност да се отпускат нисколихвени заеми на служителите, както и да се реализират спестявания от работната заплата.
    • Всеки служител притежава набор от карти, които му дават достъп до преференциални цени в партниращи компании на национално и регионално ниво. Говорим за големи вериги със супермаркети, онлайн магазини, както и за локално представени бизнеси.
    • Планираме всеки от нашите служители да получи достъп до широк набор от възможности за спорт на преференциални цени, като обсъждаме това с национално представен партньор в бранша.

    Част от моята работа като специалист „Човешки ресурси“ (заедно с отдел „Маркетинг“) е да търсим и да реализираме партньорства с компании, които са отворени към това да обслужват с преференциални условия нашите служители. Напълно нормално е винаги да търсим нови партньори, защото екипът ни расте, заедно с това растат и очакванията на колегите.

    Имате ли политика за гъвкаво работно време?
    В аптеки и дрогерии се работи на сумирано изчисляване на работното време, което дава възможност за гъвкаво и ефективно разпределение на труда на служителите, както и на съответната почивка. В други направления, които компанията развива, дистанционната работа е допустима особено когато се касае за труда на наши кореспонденти, част от които са и работещи лекари или фармацевти. Идеята е добра, но изисква съзнателност на служителя, както и гъвкавост за работодателя. Взаимното доверие е задължително.

    Как се подпомага балансът работа – личен живот?
    Балансът между работа и личен живот е важен за нас като компания. Понякога (COVID пандемията бе добър пример) ние работим под сериозен стрес и опасността от бърнаут е реална. Заради това планираме и гъвкаво работно време, съобразено с личните нужди на всеки служител. Част от магията това да работи добре е наистина точното разпределение в работния процес, със заложен буфер, който да поеме непредвидени случаи. Планираме допълнителен отпуск при определени поводи. Работим с хотели и места за настаняване и получаваме преференциални цени, които можем да предложим на нашите служители.

    Имате ли практика да давате бонуси?
    Добрата работа, постигнатите резултати, както и предложените иновации и подобрения винаги са предмет на бонуси/различни награди. Необходими са ясни критерии за всеки служител, които да му позволяват да бъде мотивиран и да желае да постигне повече.

    Какви са възможностите за обучение и професионално развитие, които предоставяте на Вашите служители?
    Нашите служители участват в различни курсове и обучения за повишаване на професионалната квалификация. Голяма част от тях са организирани от компаниите, с които работим. Спецификата на динамичния фармацевтичен пазар определя голям брой нови лекарства, които излизат буквално всеки месец. Фармацевтът трябва да е запознат с тях. Друга част от курсовете залагат на различни умения – маркетинг, управление, техники за продажба. Една определена част от обученията са изнесени в наша собствена дистанционна платформа, която позволява лесен достъп и обучение по всяко време на деня или на избрано от тях място. Дистанционната платформа позволява натрупване на полезна база с данни онлайн, които са достъпни и за нови, и за дългогодишни служители без условия и ограничения.

    Организирате ли тиймбилдинги за Вашите служители?
    Вече традиционно е юнското национално събиране в Стара Загора, организирано изцяло от компанията. В останалото време колегите по региони осъществяват своите срещи къде с характер на обучение, къде с цел забавление и сплотяване на колектива. Пръснати сме в цялата страна и е по-лесно да се реализират локални събития.

    Участвате ли в различни обществени и корпоративни социални инициативи?
    Ние сме отворени към всички събития, които отговарят на нашите ценности. Търсен партньор сме за широк набор от инициативи – семинари, представяния пред ученици и търсещи работа, спортни събития и празници.

    Какви други допълнителни придобивки и социални инициативи предлага Вашата компания, за да подобри качеството на живот на служителите?
    Фрамар Холдинг АД е социално отговорна компания, която се вслушва в желанията на служителите и се стреми да поощри тяхната мотивация с всякакви средства. Посоката е ясна – там, където можем да помогнем. Без значение дали става дума за благотворителна кампания, акция за почистване, участие в събитие или празник.

    Вижте профила и актуалните позиции за работа на Фрамар ООД в JOBS.bg

    Вижте още от рубриката ПРИДОБИВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ:

    Какви придобивки предлага DraftKings?
    Какви придобивки предлага Hitachi Solutions Bulgaria?
    Какви придобивки предлага United Partners?
    Какви придобивки предлага M3 Communications Group?
    Какви придобивки предлага Coherent Solutions?
    Какви придобивки предлага VSG Bulgaria?
    Какви придобивки предлага SiteGround?
    Какви придобивки предлага Proxiad SEE?
    Какви придобивки предлага BILLA България?
    Какви придобивки предлага Anthill?
    Какви придобивки предлага All Channels Communication Group?
    Какви придобивки предлага Amusnet?
    Какви придобивки предлага A1 България?
    Какви придобивки предлага CluneTech?
    Какви придобивки предлага Progress?
    Какви придобивки предлага Sofia Stars?
    Какви придобивки предлагат Технополис и Практикер?
    Какви придобивки предлага Anakatech?
    Какви придобивки предлага Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт?
    Какви придобивки предлага Фантастико Груп?
    Какви придобивки предлага StorPool?
    Какви придобивки предлага Blankfactor?

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 5 часа
    Проучване: Спад на фалитите у нас с близо 11% през 2023
    Действителният брой компании, които не могат да плащат сметките си, се е увеличил през 2023, предстоят трудности за строителния сектор през 2024, отбелязват от Кофас
    преди 5 часа
    ЕК призова България да подобри националния план в областта на енергетиката и климата
    Окончателният актуализиран план трябва да бъде представен до 30 юни 2024
    преди 6 часа
    Ново Кино Арена отваря врати в София
    Кинокомплексът с 10 модерни зали е в Мега Мол
    преди 8 часа
    преди 10 часа
    От 1 май: Нова самолетна линия ще свързва Истанбул със София
    Нискотарифната Pegasus Airlines ще има полети 3 пъти в седмицата